Brev til den som skadet meg

Brev til den som skadet meg

Når du holder din vrede mot en annen person, er du bundet til personen eller situasjonen ved en følelsesmessig forbindelse som er sterkere enn stål. Tilgivelse er den eneste måten å oppløse denne båndet og nå frihet

Catherine Ponder

Jeg skriver deg dette brevet, selv om jeg vet at du aldri vil lese det. Du har skadet meg, mye skade. I naturen er det ingen rettferdighet, og jeg fortsetter å lide. Men i dag skjønte jeg at et sted, jeg måtte rive bort den dype sorgen jeg føler, og det er det jeg skal gjøre.

Jeg er mistenksom på rancor fordi hun ikke er en god venn, det er derfor jeg ikke vil ha henne med meg. I tillegg fører vreden oss til å føle frykt, og dette er nettopp det jeg må gjøre unna med. Det er ikke at jeg er redd for deg, det er at jeg er redd for å gjenoppleve min lidelse og falle tilbake i den samme feilen.

derfor, Jeg bestemte meg for at jeg måtte møte den, satte meg foran deg og alt det du mener, og argumenterer. Hvis jeg lykkes i å redusere denne frykten, vil jeg kunne redusere alle andre.

Jeg elsket deg og jeg stolte på deg. Faktisk ba jeg ikke om noe ekstraordinært, men hvis jeg hadde visst, ville jeg ikke ha tillatt deg å skade meg. Jeg vil aldri glemme den uutholdelige smerten og alt du lært meg uansett. Til slutt må jeg takke deg for noe.

Jeg lærte det du kan ikke gi noen noe som de ikke vil motta. Du hadde luksusen til å la meg få vite det veldig tydelig. Jeg lærte også viktigheten av å vite hva som er galt og hva som bruker deg i livet ditt.

Jeg skjønte at du var så skadelig for meg at du ikke lot meg gå lenge.

Som det sier, ekte hat er disinterest og perfekt drep er glemsel. Jeg vil ikke kaste en stein, for det er sannsynlig at det faller på hodet mitt. Det ville absolutt ikke gi meg lykke, men tvert imot ville legge til elendighet i livet mitt uten kontemplasjon.

Det er sagt at blødning ikke gjør vondtat det er ganske hyggelig, som om du ble oppløst i olje og du pustet dypt. Det samme skjer med sjelenes smerte, fordi den anesteserer deg på en eller annen måte, og du er ikke klar over hva som skal være bra for deg, til det er for sent.

Jeg kan skrive disse linjene med tårer av blod og dyp smerte, men jeg tar ledelsen og vender seg til roret fordi det er kommet tid til å gå videre og for å overvinne det du provoserte i meg.

Jeg må fortelle deg at jeg skriver disse ordene til deg fordi bak mitt mot er det stor tristhet, uendelig ydmykelse og dyp skuffelse.

Jeg føler at jeg vandrer over en vulkan mens livet mitt holder på med en tråd, så jeg må slippe den store byrden som jeg skal belaste med det du har forårsaket i mitt indre vesen.

Jeg trenger ikke mye å føle meg bra, men det er derfor jeg må kvitte meg med all den smerten. Fra og med i dag holder jeg deg ikke av rancor, sinne eller raseri, for jeg vil ikke rote hjertet mitt med ubrukelige følelser.Enhver smertefull opplevelse låses inne i et frø av vekst og frigjøring.

Faktisk, i dag lurte jeg på om jeg kunne gjøre noe prisverdig, så jeg bestemte meg for å skrive. Dette brevet er ikke for deg, det er for meg, fordi jeg må frigjøre skuldrene mine fra denne byrden.

Jeg vil ikke ha noe negativt i mitt liv og jeg skjønte at du var der, akkurat som du får meg til å føle.

Jeg skjønte at det å reflektere over deg er den største handlingen av selvtillit jeg kan utføre. I dag kan jeg si at du gjør meg en god tjeneste, for nå elsker jeg meg selv mer enn noensinne.

Jeg vet det Jeg vil ikke gjøre kroppen min grav av min sjelat jeg kan håndtere alt i meg. Man må ikke være redd for å leve fordi alt er å relearn.

Bilder av Marc Little og Larissa Kulik

Like this post? Please share to your friends:
Legg att eit svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: