Jeg så mine egne monstre i øynene

Jeg så mine egne monstre i øynene

Jeg så på mine egne monstre i øynene og oppdaget hva frykt var. Den frykten som lammer deg, som springer opp fra innsiden og engasjerer deg med en slik kraft at den stopper alle dine forsøk på å puste. Denne tilstanden gjør at du føler at føttene dine sitter fast på bakken, og derfor ikke la deg bevege deg fremover.

Husk at når du blir klar over hva du virkelig frykter, blir du den mest sårbare.Men dette sårbarheten fremhever også dine sterke sider i den grad du oppdager hva du virkelig vil.

Derfor så jeg på mine egne monstre i øynene, for å få meg til å frykte meg.Målet var å hindre alt som jeg hadde samlet opp – fiasko, ensomhet, usikkerhet, avvisning – å dominere trinnene mine, for å gjøre dem til søylene som skal bygge en sikker base for min verden.

"Jeg har aldri møtt noen som er helt sikre på alt han gjør, men jeg har møtt alle slags mennesker som hevder å være, og de er de som jeg mest har misunnet fordi de er mest vellykkede i alt de gjør. "
del

Jeg så på mine egne monstre i øynene og fant meg selv

Vi er vant til å løpe bort og spille fortene.Som om kamuflere virkeligheten bak et smil kunne eliminere monstrene som plager oss så mye i livet. Men ved å oppføre seg på denne måten, forsøker vi å unnslippe det vi frykter i stedet for å konfrontere det, driver vi bare vår frykt.

Disse fryktene, som i skyggen blir ballen i halsen, rister på stemmen vår, blir til tårer som ikke kan stoppe å flyte, selv om vi tror det ikke er grunn til det, eller i ufrivillig tremor og nesten umerkelig av våre hender når vi holder det som er viktig for oss. fordi våre monstre vokser opp og kjemper i mørket for å kontrollere våre egne liv.

"Jeg vet at jeg ikke er perfekt, og at jeg ikke kan gjøre alt bra, men selv da krever jeg at jeg skal være hver dag, kanskje jeg er den som gjør at monstrene mine kommer ut til ikke skille mennesket fra det perfekte vesen. "
del

Derfor, da jeg så på mine egne monstre i øynene, kjente jeg meg selv og oppdaget mine tvil. Så jeg oppdaget at vi alle har mer eller mindre de samme monstrene, og at frykten for usikkerhet, som følge av ikke å kontrollere alt, er deres kaptein. Derfor, i stedet for å føde min usikkerhet med noe som kunne mislykkes eller få meg til å falle, bestemte jeg meg for å bli gjenfødt fra min aske og fly, og innså at i mine muligheter var det å gjøre noe veldig bra, ønsket og verdsatt.

Jeg så på mine egne monstre i øynene og gjenfødte fra min aske

Slik kan jeg se på mine egne monstre i øynene og bli gjenfødt fra min aske.Jeg var nå den som kontrollerte alt jeg følte, men aksepterte det faktum at jeg ikke kunne kontrollere hva som skjedde. Jeg har lært at livet er en rekke ukontrollable, noen ganger triste, og andre ganger som får deg til å smile, de fleste er umulig å forutsi.

Slik lærer du at frykt er ofte ingenting mer eller ikke mindre enn tolkningen du gjør av det du bor og ikke kan kontrollere. Når du lærer dette, gir du litt plass til den delen av deg som ønsker å gi slipp.Du begynner å leve det som må leves og nyte det som er bra, uten å la de dårlige opplevelsene som har skjedd, eller de som kommer, mate dine indre monstre.

Jeg vet nå at jeg ikke trenger å være perfekt og leve et liv av historier. Jeg vet også at jeg ikke må gi opp eller la meg bli kontrollert av min frykt for alt jeg mislykkes eller mislykkes.Jeg har nettopp lært at jeg kan være glad uten å være perfekt, og derfor velger jeg å være lykkelig hvert øyeblikk.


Jeg er mer og mer menneskelig, mindre og mindre perfekt og mer og mer lykkelig

Jeg er mer og mer menneskelig, mindre og mindre perfekt og likevel gladere. Jeg ble min egen medisin. Lær mer
Like this post? Please share to your friends:
Legg att eit svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: