Til menneskene jeg elsker

Til menneskene jeg elsker

"Jeg liker folk som vibrererat vi ikke burde presse, at vi ikke skulle fortelle dem å gjøre ting, men hvem vet hva de skal gjøre og hvem som gjør det. Folk som dyrker sine drømmer til disse drømmene blir deres egen virkelighet.

Jeg liker folk som har kapasitet til å bære konsekvensene av deres handlinger, folk som risikerer at de er usikre for å gå på jakt etter drømmen deres, som flykter de dårlige rådene og forlater løsningene i Guds vår Fars far.

Jeg liker folk som bare er med de andre og med seg selv, folkene som takker hver ny dag, de gode tingene som eksisterer i deres liv, som lever hver time med god humor, gir det beste av seg selv, takknemlig for å være i live, å kunne tilby smiler, å tilby sine hender og å hjelpe sjenerøst, uten å forvente noe i retur.

Jeg liker folk kunne kritisere meg ansikt til ansikt og konstruktivtmen uten å skade eller skade meg. Folk som har takt. Jeg liker folk som har en følelse av rettferdighet. Til dem kaller jeg dem vennene mine.

Jeg liker folk hvem vet betydningen av lykke og som forkynner det. Folk som med vitser lærer oss å tenke på livet med humor. Folk som har holdt sitt barns ånd. Jeg liker folk med smittsom energi.

Jeg liker folk oppriktig og ærligkunne motsette seg med rimelige motiver til beslutninger fra noen. Jeg liker trofaste og vedvarende mennesker, som ikke svikter når det gjelder å nå sine mål og ideer.

som folk som har kriteriersom ikke skammer seg for å innrømme at de hadde feil eller at de ikke vet noe. Folk som ved å akseptere sine feil gjør en reell innsats for ikke å begå dem igjen. Folk som kjemper mot motgang. Jeg liker folk som leter etter løsninger.

som folk som tenker og mediterer internt. Folk som setter pris på sine jevnaldrende ikke for sin sosiale stereotype eller hva de synes. Folk som ikke dømmer og som ikke lar andre dømme. Jeg liker folk med personlighet.

Jeg liker folk som kan forstå at den største feilen i mennesket erPrøv å finne i hodet deres som ikke kommer ut av hjertet.

Følsomhet, mot, solidaritet, vennlighet, respekt, ro, verdier, glede, ydmykhet, tro, lykke, takt, tillit, håp, takknemlighet, visdom, drømmer, omvendelse og kjærlighet til andre og for seg selv er cgrunnleggende ting å bli kalt folk.

Med folk sånn er jeg forpliktet til noe for resten av livet mitt, for å ha dem nær meg, anser jeg meg selv heldig. "

Mario Benedetti

Dette er de som stjeler mine smiler, de som er ren energi. Fordi vi alle har feil som dyd, for å vite det, må du bare ha en god balanse.

Vi er vant til å komplisere våre liv ved å søke hensikter og utvikle skuffelser. Vi er ekte skaperne av skuffelser.

Ofte har vi en tendens til å tro at andre vil dra nytte av oss, at de vil skade oss eller bedra oss. Bare en enkel gest eller en titt å skape i vårt hode en verden fylt av forferdelige ideer som sannsynligvis ikke vil svare til virkeligheten.

Men generelt er folk gode, vi er så forskjellige fra hverandre. Og du trenger heller ikke å ha et godt øye for å forstå dette, men det er nok Å være åpen for å verdsette våre relasjoner uten å gjøre dem mer forferdelige.

Vi gjør feil og vi er fulle av feil, og de er ikke de som definerer oss, men det er vår oppfatning som understreker dem.

Benedetti har allerede sagt at det er mange mennesker som er verdt bryet med å være omgitt av dem, det er disse menneskene som gir oss psykologisk luft, de som ikke drukner oss, som ikke er ikke giftig.

Jeg elsker folk så mye som jeg elsker å le, fordi det ikke er noe galt med å forplikte oss til lykke, noe som er den største tingen de kan gi oss.

Til slutt liker jeg folk som sier hva de synes, men jeg elsker folk som gjør hva de sier og tenker hva de gjør.

Jeg verdsetter ekte, fordi det faktum at verbene møtes og sier er en av de mest fantastiske tilfeldighetene.

Bilde høflighet av nuvolanevicata

Like this post? Please share to your friends:
Legg att eit svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: